ICT Advies

ICT is onlosmakelijk verbonden met uw organisatie. Dat weet u al lang. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw ICT met uw organisatie mee kunt laten groeien? En kan ICT ervoor zorgen dat uw organisatie zich duurzaam verder kan ontwikkelen? U gaat op zoek naar een betrouwbare adviseur, met kennis van zaken en inlevingsvermogen in uw organisatie.

ICT moet zich aan uw wensen aanpassen, niet andersom. Toch is dat iets dat in een organisatie vaak ongemerkt het geval is. We kijken met u naar uw organisatie en onderzoeken huidige processen. Met uw wensen als leidraad gaan we op speurtocht naar procesverbeteringen die met kwalitatieve, betrouwbare ICT oplossingen door te voeren zijn.

Afbeeldingsresultaat voor ICT advies

ICT installatie

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe printer of naar een compleet ingericht netwerk, onze engineers leggen er hun ziel en zaligheid in. Zij begrijpen dat zowel de nieuwe printer als het netwerk een onderdeel zijn van uw organisatie, waar u uw boterham mee verdient. Onze engineers houden hun blik op het einddoel gericht: dat u uw producten en diensten te alle tijde optimaal kunt leveren.

Enkele van onze specialisaties:

  • Microsoft
  • Cloud diensten (Online werken)
  • Hardware
  • Storageoplossingen
  • Firewalls
  • VoIP

Afbeeldingsresultaat voor ICT installatie

ICT onderhoud

U heeft uw bedrijfsprocessen met ICT oplossingen gestroomlijnd. Maar dan? Business in de Cloud kan uw automatiseringsafdeling zijn of verlengen. Op gezette tijden bezoekt onze engineer uw organisatie. Hij verricht periodiek onderhoud en geeft uw medewerkers ondersteuning. Er wordt gekeken naar updates, servicepacks, patches, back-up-procedures en virusscanners. Kortom, een allround keuring.

Ook wordt er tijd gemaakt om te inventariseren of de automatisering nog voldoet aan uw wensen. Automatisering behoort aangepast te worden aan de gebruiker en niet andersom!

 

Monitoring netwerk

Zou het niet handig zijn als een professional die weet heeft van actuele ICT trends uw netwerk beheert? Iemand die even over uw schouder meekijkt of uw bedrijfsprocessen nog vlekkeloos functioneren en controleert of de back-up inderdaad veilig uitgevoerd is?

Wij kijken op een afstandje met u mee. Een soort trouwe hond die uw ICT omgeving bewaakt en bij ongewenste situaties begint te blaffen. De uitgebreide mogelijkheden van onze monitoring afdeling zorgen ervoor dat de monitoring precies aansluit op uw wensen en bedrijfsprocessen.

Afbeeldingsresultaat voor Monitoring

ICT ondersteuning

Als u denkt aan ICT problemen, denken wij aan bereikbaarheid, vindingrijkheid en snelheid.

Allereerst moet u ons kunnen bereiken: onze helpdesk staat klaar voor telefonische ondersteuning. Vindingrijkheid zetten we in om uw vraag te beantwoorden. Wat is de precieze vraag, waar ligt de oorzaak en natuurlijk: wat is de oplossing? Vervolgens spreekt snelheid voor zich: Desgewenst op afstand of op locatie wordt het probleem snel voor u opgelost.