Netwerkbeveiliging

De gegevens van uw bedrijfsprocessen moeten veilig zijn. Daarom hoort een netwerk op alle fronten beveiligd te zijn: vertrouwelijkheid en privacy moeten vanzelfsprekend zijn en fraude en gegevensdiefstal dienen buiten de deur te blijven.

Zowel voor de informatiestroom van binnen naar buiten als van buiten naar binnen staat de digitale bewaking bij Business in the Cloud op scherp. Er staat een degelijk en betrouwbaar team bewakers voor u klaar: firewall, antivirus en e-mail beveiliging. In ruggespraak met onze klanten hebben we gekozen voor betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

default image

 

Antivirus / Hijacking

Waar antivirussoftware zich enkel richt op computervirussen, gaat antimalware verder. Niet alleen virussen maar ook spyware en adware worden door antimalware geidentificeerd, geblokkeerd en verwijderd. Zeker geen overbodige luxe tegenwoordig! Ook het netwerk in uw organisatie is gebaat bij een stabiele beschikbaarheid en bereikbaarheid.

GData Security levert het optimale software pakket om dit te ondersteunen. Zij zijn gespecialiseerd in antimalware programma’s en wij gespecialiseerd in werken in de Cloud. Antimalware gecombineerd met monitoring vanuit de Cloud zorgen ervoor dat uw organisatie altijd up-to-date bescherming geniet.

G DATA Logo

E-mail beveiliging

Goed van vertrouwen als u bent, heeft u toch graag zekerheid dat de bedrijfscommunicatie via e-mail is zoals het moet zijn: uw mails worden afgeleverd bij degene aan wie de mail gericht is en de afzenders van de mails die u ontvangt, zijn wie ze beweren te zijn. En wat dacht u van ongewenste e-mails? Geweldig als u deze niet eens in uw e-mail box krijgt.

Laat uw mailverkeer daarom door Business in the Cloud verzorgen.