Microsoft Office 365

Microsoft heeft Microsoft Office gecombineerd met de kracht van de Cloud. Agenda’s beheren, bestanden bewerken en delen, online vergaderen: alle collega’s kunnen vanaf elke plek optimaal samenwerken. Mobiel aan het werk in de bekende Office programma’s, zelfs vanaf tablet of smartphone. Business in the Cloud verzorgt het opzetten en inrichten, u gaat gewoon lekker aan de slag.

Bijkomend voordeel:

Zodra u kiest voor Microsoft Office 365 vervallen uw kosten aan installatie en beheer van software en software updates. De software wordt door Microsoft actueel gehouden. En omdat u werkt met abonnementen, zijn uw bedrijfskosten overzichtelijk.

Microsoft Office 365

Online Back-up

Grote technische storing! Brand! Wat nu? Niet getreurd, want u had natuurlijk al lang bij Loonstra Computers geregeld dat al uw gegevens veilig opgeslagen zijn. Naast het regelen van een fysieke back-up, kunt u bij ons ook terecht voor een oplossing in de Cloud. Back-up van uw gegevens in de Cloud heeft als voordeel dat u er altijd overal bij kunt. Zodra een nieuwe PC of server in gebruik genomen wordt, kunnen de gegevens gemakkelijk en rechtstreeks vanaf de Cloud geinstalleerd worden. Voor u het weet, loopt uw bedrijf weer op rolletjes.

Bijkomend voordeel:

Een back-up in de Cloud is altijd up-to-date!

Klik Hier voor actuele prijzen