Ubiquiti Networks

Servers, Werkstations, Printing, Dataopslag

ICT is in de afgelopen decennia een vast onderdeel geworden in het bedrijfsproces. De grote lijnen over hoe een netwerk opgebouwd is, zijn vaak wel bekend. Dus wat kunnen we nu echt nog zeggen over servers, werkstations, monitoren, thin clients, laptops, printers of storage?

Bij Business in the Cloud houden we van kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor het leveren van hardware werken we samen met meerdere firma’s. Ook voor Apple’s MacBook en iMac kunt u bij ons terecht. We zorgen voor het juiste product voor uw organisatie.

Onze kracht zit in de bundeling van deze producten met ons team. Kwaliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met deskundigheid, vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid. Samen met u ontwikkelen we een betrouwbaar ICT fundament voor uw bedrijfsvoering.

 

Wireless

Uw collega’s komen binnenlopen, gaan zitten aan een bureau, klappen hun laptop open en gaan aan de slag. Geen gehannes met kabels of gemopper over een onbetrouwbare verbinding, maar heerlijk vrij gebruik van een wireless verbinding. Klinkt goed! Wij kunnen ons voorstellen dat u daar toch uw vraagtekens bij zet. Hoe zit dat dan met beveiliging? Hoe veilig is de draadloze verbinding? Hoe blijft u veilig van virussen en hackers?

Business in the Cloud biedt de oplossing met Ubiquiti. Ook hier staan kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan het lijstje, op de voet gevolgd door de meest actuele software. Zo blijft uw netwerk schoon en veilig.