Welkom bij Loonstra Computers

Opgericht op 1 januari 1999 en derhalve al vele jaren de juiste keuze voor al uw computers en laptops, software, supplies en natuurlijk onze uitgebreide reparatieservice van alle merken computers, laptops, tablets, smartphones etc.

Tot onze klanten behoren vele scholen en bedrijven, ziekenhuizen, klinieken, tandartspraktijken, praktijken voor fysiotherapie, administratiekantoren, gemeenten, politiekorpsen, ministeries, golfbanen en natuurlijk duizenden particulieren.

Wij zijn vooral sterk in het aanbieden van hardware tegen scherpe prijzen en denken graag met u mee voor een betaalbare oplossing voor uw probleem, waarbij onze (buitenlandse) inkoopkanalen van grote waarde zullen blijken.

We verzorgen de aanleg, het onderhoud en het beheer van uw netwerk, servers en computers, en met enige trots kunnen we stellen dat we duizenden tevreden klanten hebben, zowel in de regio Duiven, maar ook landelijk.

Onze gespecialiseerde en Microsoft © gecertificeerde medewerkers kunnen u altijd met raad en daad bijstaan, heeft u vragen, kom dan eens langs in de winkel in Duiven of stuur ons een e-mail.

Loonstra Computers, uw betrouwbare partner.

Met vriendelijke groet,

Frans Loonstra
Algemeen directeur