Internet telefonie

Optimale bereikbaarheid, een betrouwbaar computernetwerk en besparen op uw telefoonkosten. Drie belangrijke elementen welke van belang zijn voor uw bedrijf . Zou het niet handig zijn als u daar maar één oplossing voor nodig heeft? Dat kan met internet-telefonie, ofwel VoIP.

In plaats van via de ouderwetse bekabeling wordt bij internet-telefonie het internet-netwerk gebruikt om spraak te versturen. Een van de voordelen van deze manier van spraakverkeer is dat er diverse mogelijkheden aan toegevoegd kunnen worden. Denkt u aan een eenvoudige koppeling tussen vestigingen, directe verbinding naar (thuis-)werkplekken en niet te vergeten: de verbinding met uw bedrijfssoftware.

VoIP software

En wat als u uw telefooncentrale en telefoons vervangen heeft door onze VoIP producten? U kunt er mee bellen. Maar uiteraard – u begint ons al te kennen – hebben we ervoor gezorgd dat u er nog veel meer mee kunt! De software van Business in the Cloud helpt u met het in kaart brengen van de communicatieprocessen in uw bedrijf. Er is een speciale app voor smartphone, laptop of pc: dat maakt communiceren gemakkelijk.

 

VoIP tarieven

VoIP biedt vele voordelen: het signaal is van goede kwaliteit, er zijn talloze mogelijkheden voor het optimaliseren van communicatieprocessen, het aantal gesprekken dat tegelijkertijd via internet kan plaatsvinden is nagenoeg ongelimiteerd en er is minder bekabeling nodig in een gebruikelijke kantoorsituatie. Maar u wilt vast ook weten hoe het met de kosten zit.

Bellen via VoIP kan een verlaging van uw telefoonrekening opleveren van 25% tot wel 70%. Business in the Cloud biedt daarnaast de mogelijkheid om op licentiebasis te werken. Dat maakt uw kosten overzichtelijk en voorspelbaar.